Conquiztador hack tool

Conquiztador hack tool – Daca va chinuiti sa gasiti conquiztador hack tool veti gasi numai virusi care va vor face mai mult rau decat bine. Din cate stiu conquiztador hack tool exista dar numai anumite persoane chiar il detin.

Daca va considerati hackeri puteti incerca sa spargeti baza de date de la Conquiztador, dar parerea mea e ca sunt slabe sanse, deci singura optiune ca sa deveniti castigator la jocul Conquiztador este sa puneti mana pe carte 😉

3 responses to “Conquiztador hack tool

  1. decat sa punem noi mana pe carte mai bine ne bazam pe acele “cateva” personane care detin conquiztador hack toll…. pt k mai bine hackam nuh !!! ia vedeti cum sa poate hacka pt k in urmatori 2 ani sau poate 1 an acele “cateva” personane se vor transforma in peste 35 % din utilizatori conquiztatorului!

  2. decat sa punem noi mana pe carte mai bine ne bazam pe acele “cateva” personane care detin conquiztador hack toll…. pt k mai bine hackam nuh !!! ia vedeti cum sa poate hacka pt k in urmatori 2 ani sau poate 1 an acele “cateva” personane se vor transforma in peste 35 % din utilizatori conquiztatorului!

  3. Nu sunt de acord cu acel program, dar si cei de la conquiztador sunt niste cretini ca au unele intrebari de INCULTURA GENERALA, nu de cultura generala cum le considera ei, iar aici fac referire la acele intrebari despre muzica(manele), despre tigani si intrebarile referitoare la cand a iesit nu stiu ce curva miss world.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s