>EMPRETEC Prezentare Training Empretec

>EMPRETEC Prezentare Training Empretec

Empretec este programul international de dezvoltare antreprenoriala dezvoltat de Harvard Business School, sustinut de Natiunile Unite si Guvernul Romaniei.

Programul EMPRETEC a aparut ca o consecinta a dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii ca baza a cresterii economice in economiile emergente. De la prima sa livrare, acum 20 de ani in Argentina, EMPRETEC si-a creat o audienta formata din peste 80.000 de antreprenori din 27 de tari, devenind unul dintre cele mai populare si eficiente programe de dezvoltare antreprenoriala.

EMPRETEC este promovat de catre UNCTAD (United Nations Conference for Trading And Development), ce gestioneaza livrarea cursului in toate tarile lumii.

Atelierul de lucru EMPRETEC a ajuns in Romania printr-un parteneriat intre Natiunile Unite si Guvernul Romaniei, prin intermediul Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, ce gestioneaza programul “UNCTAD/EMPRETEC – Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii”.

Mai multe detalii despre programul Empretec si pentru inscrieri click aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s